​Beskæring af træer af enhver art og størrelse

Har du et træ, der er vokset for højt eller for bredt, eller er det
​begyndt at vokse ukontrolleret? Så kan vi hjælpe dig.

Hos Hammers-træfældning.dk v/Kim Hammer Nielsen har vi mere end 25 års erfaring indenfor bl.a. beskæring af træer, som vi udfører for både private boligejere og forskellige former for erhverv i Otterup, Odense og andre omkringliggende områder samt på hele det øvrige Fyn.

Hvordan foregår træbeskæring?

​Vores beskæring af træer foregår enten ved klatring eller fra en lift, hvis grenene ikke kan tilgås nede fra jorden. Hvilken metode vi anvender afhænger som regel af, hvilke adgangsforhold der er på din grund, og hvor meget plads der er omkring det træ, der skal beskæres. Derudover afhænger metoden også af, hvor meget træet skal beskæres – skal det skæres kraftigt ned i højden, eller er der tale om et par enkelte grene, der skal fjernes?

Skal dine træer beskæres i højden, kan vi også tilbyde topkapning af træer.

Hvilke træer kan vi beskære?

De fleste træer har godt af at blive beskåret fra tid til anden som en del af den løbende træpleje. Vi kan klare enhver form for beskæring af træer, uanset om du har et lille æbletræ, pæretræ eller en tredje form for frugttræ, eller om du har et stort bøgetræ eller piletræ, der trænger til at blive beskåret.

Hvad koster beskæring af træer?

Vores priser på beskæring af træer afhænger hovedsageligt af, hvor mange træer vi skal beskære, hvor omfattende en beskæring der er behov for, og hvad vi skal gøre med træet efterfølgende. Vi tilbyder dog altid en billig pris, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, inden vi går i gang med opgaven.

Bestil tid til beskæring af træer

Hvis du ønsker, at vi skal komme og beskære et eller flere træer for dig?

Du skal du blot ringe til os på telefon 21 45 67 86, skrive til vores e-mail hammer.nielsen@gmail.com eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

Derefter hører du fra os snarest muligt.

Kontakt os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ko​ntak​t os og få et uforpligtende tilbud
​på fældning af træ

​Hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på træfældning, så hører vi meget gerne fra dig. Du skal blot ringe til os på telefon 21 45 67 86 eller skrive til vores e-mail hammer.nielsen@gmail.com for en nærmere aftale omkring en besigtigelse.

Alternativt kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at løse din opgave professionelt.​

Om firmaet

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.


Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Kontakt os

​Hammers-Træfældning.dk V/ Kim Hammer Nielsen

Mosegyden 38, 5450 Otterup

Klik her for rutevejledning

Tlf: 21 45 67 86

E-mail: hammer.nielsen@gmail.com

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.