​Topkapning udføres med over 25 års erfaring

Har du brug for at få fældet et træ, men er der ikke plads til at foretage en almindelig træfældning?
​Så står vi klar til at hjælpe dig med professionel topkapning til billige priser.​

​Hos Hammers-træfældning.dk v/Kim Hammer Nielsen har vi mere end 25 års erfaring med at fælde træer på steder, hvor det ikke er muligt at foretage en almindelig fældning, og vi kommer også gerne ud til dig og sørger for at få fældet dit træ. Det gælder, uanset om du er en privat boligejer, eller om du driver en virksomhed i Odense, Otterup eller på det øvrige Fyn.

Hvad er topkapning?

Vores indehaver, Kim Hammer Nielsen, er uddannet arborist, hvilket betyder, at han er uddannet i at udføre topkapning ved at klatre op i det pågældende træ og fælde træet oppefra. Topkapning foregår som regel ved klatring eller fra en lift, hvor der er mulighed for at fire grenene ned stille og roligt, så intet under træet bliver beskadiget i forbindelse med fældningen.

På denne måde kan vi fælde selv de mest vanskelige træer, hvad enten der er tale om et egetræ eller birketræer, og uanset hvor stort træet er. Du behøver heller ikke at bekymre dig om, hvorvidt træet kan vælte ind i nærliggende bygninger eller huse.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på topkapning

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan topkapning foregår, eller ønsker du at få en pris på lige netop den opgave, du skal have løst, så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. 

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi har været forbi til en besigtigelse.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 21 45 67 86, men du kan også skrive til vores e-mail hammer.nielsen@gmail.com eller udfylde vores kontaktformular, hvis du foretrækker det.

Kontakt os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ko​ntak​t os og få et uforpligtende tilbud
​på fældning af træ

​Hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på træfældning, så hører vi meget gerne fra dig. Du skal blot ringe til os på telefon 21 45 67 86 eller skrive til vores e-mail hammer.nielsen@gmail.com for en nærmere aftale omkring en besigtigelse.

Alternativt kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at løse din opgave professionelt.​

Om firmaet

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.


Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Kontakt os

​Hammers-Træfældning.dk V/ Kim Hammer Nielsen

Mosegyden 38, 5450 Otterup

Klik her for rutevejledning

Tlf: 21 45 67 86

E-mail: hammer.nielsen@gmail.com

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.