Hammers-træfældning.dk​

Står dit træ for tæt på dit eller naboens hus?

Gør noget før uheldet er ude.

Risikoen for nedfaldne grene eller at træet vælter i en storm og medfører skader på fast ejendom og personskader kan være stor. Forsikringen dækker ikke, når skaden er sket og træet af forsikringen vurderes at være synligt sygt.

Hammers-træfældning hjælper dig med træfældning i alle størrelser, til både private og erhverv.

25års erfaring​

Min virksomhed startede i april 2012, men jeg har 25 års erfaring med almindelig træfældning og fældning af vanskelige træer. Naturligvis også med efterfølgende bearbejdning af træet. Jeg har alle relevante kurser inden for træfældning, ikke mindst for at styrke og bevare fagligheden men også for sikkerheden.​

Der er til dags dato ikke sket skader på værdier eller personer under udførelsen af mit arbejde, da sikkerheden i højsædet.

For at sikre dit hus og løsører ved fældning af træer, er jeg naturligvis forsikret. Er ulykken ude under fældningsarbejdet, vil skaden blive dækket.

Jeg har øje for æstetik

Jeg ønsker, så vidt det står til mig, at bevare din have i samme stand som før.

​Påvirkning af haven vil dog ikke kunne undgås, til tider er det endog nødvendigt med større maskiner i haven. Brug af større maskiner sker naturligvis kun efter klar aftale med kunden.​​

Kontakt os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ko​ntak​t os og få et uforpligtende tilbud
​på fældning af træ

​Hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på træfældning, så hører vi meget gerne fra dig. Du skal blot ringe til os på telefon 21 45 67 86 eller skrive til vores e-mail hammer.nielsen@gmail.com for en nærmere aftale omkring en besigtigelse.

Alternativt kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at løse din opgave professionelt.​

Om firmaet

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.


Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Kontakt os

​Hammers-Træfældning.dk V/ Kim Hammer Nielsen

Mosegyden 38, 5450 Otterup

Klik her for rutevejledning

Tlf: 21 45 67 86

E-mail: hammer.nielsen@gmail.com

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.