​Stubfræsning udføres med stor erfaring

​Har du træstubbe i haven eller omkring din virksomhedsbygning,
​som du godt kunne tænke dig at få fjernet? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Hammers-træfældning.dk v/Kim Hammer Nielsen har vi mange års erfaring med stubfræsning, og vi udfører fræsning af stubbe fra træ, hæk og bambus for institutioner, boligforeninger, kommuner og private boligejere såvel som forskellige former for erhverv i Otterup, Odense og på resten af Fyn.


Fordelene ved fræsning af træstubbe

Der er mange fordele ved fjernelse af træstub i form af stubfræsning. Her kan bl.a. nævnes:

  • Nem bortskaffelse
  • Ingen spor på græsplænen
  • Billig løsning sammenlignet med almindelig opgravning


En af de helt store fordele ved stubfræsning er, at det er en billig og nem måde at fjerne træstubbe på i forbindelse med opgravning og bortkørsel af stub.

Efter fræsning af træstub sørger vi for at jævne hullet med jord, så du ikke længere kan se træstubben. Stubfræsning er derfor en rigtig god løsning, da du på den måde undgår at få revet rødder op og efterlade spor på græsplænen.

Hvad koster stubfræsning?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad stubfræsning koster, da vores priser varierer meget fra opgave til opgave. Det kommer dermed an på, hvor stor en stub der er tale om, samt hvad opgavens samlede omfang er.

Uanset omfanget af din opgave kan du altid forvente fordelagtige priser hos os. Vi kommer altid ud til den enkelte kunde og foretager en faglig vurdering, hvorefter vi finder en så billig pris som muligt.

Selvom vores priser overordnet er billige, så går vi aldrig på kompromis med den kvalitet, vi leverer. Det betyder, at du altid kan forvente et veludført stykke arbejde af høj kvalitet, når du lader os stå for din stubfræsning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på stubfræsning

For at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave, skal du kontakte os på telefon 21 45 67 86, e-mail hammer.nielsen@gmail.com eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ko​ntak​t os og få et uforpligtende tilbud
​på fældning af træ

​Hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på træfældning, så hører vi meget gerne fra dig. Du skal blot ringe til os på telefon 21 45 67 86 eller skrive til vores e-mail hammer.nielsen@gmail.com for en nærmere aftale omkring en besigtigelse.

Alternativt kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at løse din opgave professionelt.​

Om firmaet

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.


Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Kontakt os

​Hammers-Træfældning.dk V/ Kim Hammer Nielsen

Mosegyden 38, 5450 Otterup

Klik her for rutevejledning

Tlf: 21 45 67 86

E-mail: hammer.nielsen@gmail.com

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.